Welkom!

Welkom chocoladeliefhebbers!

Mayan Chocolate verwelkomd u graag in de wondere wereld van handgemaakte rauwe chocolade. Ontdek de pure oorsprong van rauwe chocolade zoals u die nog nooit heeft geproefd.

Al mijn hele leven houd ik van chocolade in alle vormen en smaken. Misschien ligt deze chocolade voorkeur in mijn DNA opgesloten, want ik ben geboren in Honduras en geadopteerd door lieve ouders. Dat kan natuurlijk ook een goed excuus zijn om te genieten van chocolade. Mijn geboorteland ligt in de regio waar de oorsprong van chocolade ligt: de Maya’s waren de eerste cacaotelers die een bitter drankje maakten van cacao. Gelukkig maar, want anders hadden zij de wereld niet kunnen betoveren met chocolade.

Door een andere levenstijl te onderzoeken ben ik ook gaan nadenken over mijn eetpatroon, maar chocolade kan ik niet opgeven. Gelukkig hoeft dat ook niet en door samen te experimenteren met rauwe chocolade is er een heerlijk chocolade-recept ontwikkeld met een vleugje honing. Voeg daaraan walnoten, échte zelfgemaakte ambachtelijke amandelspijs met honing, pecannoten, pistachenoten, kokosvlokken, cranberries, pinda’s, hazelnoten en amandelen aan toe en het is helemaal smullen! Ook intense pure chocolade-fudge en gevulde bonbons zullen verschijnen in het assortiment.

Kortom, genoeg redenen om samen te genieten van heerlijke biologische handgemaakte rauwe chocolade.

Met vriendelijke groet,

Melvyn